Bedrijfsnaam
De Echte Bakker

Nieuwsarchief

Eerste prijs kerststol Koehorst

Eerste prijs kerststol Koehorst

December 2014

Onze broodbakkers hebben op de jaarlijkse competitie van de Echte Bakkers uit Twente de eerste prijs behaald. En daar zijn we best trots op! De stollen zijn beoordeeld door keurmeesters van Koopmans Meel en Sonneveld. Er wordt onder andere gelet op kleur, smaak, structuur, eeteigenschappen ed.

Nieuw uiterlijk bestelbus

Nieuw uiterlijk bestelbus

December 2014


Onze bus heeft een nieuw jasje. Mooi werk van Plotpunt.

Koehorst op de Inspiration Night bij Borghuis

November 2014

 

Met onze kerstspecialiteiten stonden wij op de Inspiration Night van Borghuis (dinsdag 25 november 2014).
Natuurlijk ook met onze prijswinnende stol. Ja zeker, onze bakkers hebben de eerste prijs gehaald in de competitie beste kerststol 2014.
Ook proeven? Kom dan gauw naar een van onze winkels.

Peter Koehorst 18-10-1938 10-11-2014

10-11-2014

Bij het overlijden van Peter Koehorst
Al meer dan een halve eeuw is bakkerij Koehorst een begrip in Borne. In 1963 hebben Petri (Peter) en Bep Koehorst de bakkerij overgenomen van zijn ouders, toen nog gevestigd aan de Grotestraat 252. In 1971 hebben zij de bakkerij van Kuipers overgenomen aan de Aanslagsweg. Daar werd vanaf toen het moederbedrijf gevestigd. Met veel liefde voor het bakkersvak en vele uren van hard werken, hebben zij de fundering gelegd voor de huidige bakkerij en winkels.

Peter Koehorst had veel kennis vangrondstoffen, geuren en smaken. Regelmatig kwam hij de bakkerij inlopen, hij genoot van de mooie producten die uit de oven kwamen, als 's morgens de winkel weer gevuld was metheerlijke producten, maar ook als hij zag dat jongeren plezier beleefden aan 'zijn' bakkersvak.

Wij zullen hem herinneren als een echte vakman, een harde werker met liefde voor zijn werk, maar ook met veel liefde voor zijn personeel. Wij zullen afscheid moeten nemen van een mooi warm mens.

Peter Koehorst 18-10-1938 10-11-2014

Prorail bakt zoete broodjes met broodjes van Echte Bakker Koehorst

November 2013

Door een ongeval met een goederentrein, 06-11-2013, was vijf dagen geen treinverkeer mogelijk tussen Hengelo en Almelo. Vanaf maandagmorgen 11-11-2013 was er weer reizigersverkeer mogelijk. Om de overlast enigszins te verzachten werden treinreizigers op dit baanvak door Prorail maandagmorgen getracteerd op een authentiek Hollands koffiebroodje van Echte Bakker Koehorst. Hiervoor zijn wel 2500 broodjes gebakken.

Elektrische auto

Groene, elektrische auto: ons ‘klein gebakje’
Klein gebakje – zo heet de elektrische auto, waarmee we sinds tweede week november brood en gebak bezorgen in Borne en omstreken. Daarmee heeft Borne z’n eerste ‘groene’ auto!

Opvallend met stroom!
Onze kleine, elektrische Think valt in het niet bij de SUV’s van velen. Juist door z’n formaat en de opvallende sticker trekt hij echter veel bekijks: een groot stroomsnoer met stekker maakt duidelijk dat het hier om een oplaadbare auto gaat. De gele huiskleur van ons als Echte Bakker Koehorst doet de rest.

Groen bezig
We wilden beslist een milieuvriendelijke auto, omdat we al langere tijd bezig zijn met een groene aanpak. De restwarmte van onze bakovens hergebruiken we bijvoorbeeld via onze cv om de bakkerij te verwarmen. En bij de ovens zelf zit al een warmtebespaarder.

Heilige koe bezichtigen
Ons ‘ gebakje’ rijdt net als een golfkarretje. Zo lekker pittig en razendsnel in de bebouwde kom. Wilt u de milieuvriendelijke, heilige koe van Koehorst zien? Kom dan beslist even naar de Aanslagsweg. Daar staat de elektrische auto elke dag aan de lader. Tenminste… als ‘ie niet onderweg is om lekkers te bezorgen de bakkerij.

Elektrische auto

Prijsuitreiking Clevercardwedstrijd

Prijsuitreiking kleurwedstrijd Clevercard

Woensdagmiddag 28 september was het een drukte van belang in de winkel van Echte Bakker Koehorst. Er werden maar liefst 42 slagroomtaarten uitgereikt aan de winnaars van een kleurwedstrijd.  Deze kleurwedstrijd werd georganiseerd door ons ter invoering van de Clevercard. De taarten waren prachtig versierd met een opdruk van een grote gouden beker. De kinderen voelden zich zo echte winnaars! Gefeliciteerd allemaal!

 

Bakker Koehorst mag op zondag open blijven

Desembrood, nu ook bij Echte Bakker Koehorst

Artikel 'Bakkerswereld'


Geen adresgegevens beschikbaar

maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag Gesloten
donderdag Gesloten
vrijdag Gesloten
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Geen adresgegevens beschikbaar

maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag Gesloten
donderdag Gesloten
vrijdag Gesloten
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten