Bedrijfsnaam
De Echte Bakker

Historie

Al meer dan een halve eeuw is bakkerij Koehorst een begrip in Borne. In 1952 is Andries Koehorst begonnen aan de Grotestraat 252 met een brood en banket winkel. Ongeveer tien jaar lang heeft Andries Koehorst de bakkerij met succes gerund. Daarna (in 1963) hebben zijn zoon en schoondochter Petri en Bep Koehorst dit doorgezet.

Petri en Bep Koehorst hebben in 1971 de bakkerij van Kuipers overgenomen aan de aanslagsweg. Waar vanaf toen het moederbedrijf werd gevestigd.

1998 hebben de zoon en schoondochter Jan en Cindy, bakkerij Koehorst van Petri en Bep Koehorst overgenomen. Een jaar nadat de bakkerij is overgenomen, is de vestiging aan de Grotestraat 252 verhuisd naar de Grotestraat 237. 

Tot op de dag van vandaag beschikken wij over twee winkels en een team van 22 medewerkers. Samen werken wij aan visie die gericht is op de kwaliteit van onze producten en service.

5 januari 2009

De schrik zat er goed in op 5 Januari 2009. Onze bakkerij aan de Aanslagsweg was helemaal uitgebrand. We wisten even niet meer hoe we verder zouden moeten. Gelukkig hebben we met behulp van fantastische Twentse collega bakkers ervoor kunnen zorgen dat u kon blijven genieten van ons brood en banket.

 Het was even improviseren maar uiteindelijk ging het allemaal best wel goed. Nu, ruim tien weken vol slopen, verbouwen, breken, timmeren,  stucen en opnieuw opbouwen zijn we bijna weer operationeel. Onze bakkerij is zo goed als helemaal vernieuwd. De winkel is helemaal geboend en fris. Woensdag 1 april is de winkel weer geopend.

Geen adresgegevens beschikbaar

maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag Gesloten
donderdag Gesloten
vrijdag Gesloten
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Geen adresgegevens beschikbaar

maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag Gesloten
donderdag Gesloten
vrijdag Gesloten
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten